Ateliers Bacinol

Dé creatieve plek van Delft

Verzameld in een bijzonder gebouw met een rijke historie, vormen creatieve bedrijven, horeca, kunstenaars en ontwerpers samen BACINOL. Een creatieve plek waar bijvoorbeeld door de kunstenaars en ontwerpers in hun ateliers bijzondere workshops en een Bacinol Experience worden georganiseerd . Bacinol is ook enthousiast deelnemer aan de Open Monumentendagen Delft en de jaarlijkse Delftse Atelierroute. We werken samen met de Salon van Huszár in het programmeren van exposities op De Kunstmuur. Tot slot exposeren we als collectief op plekken binnen en buiten Delft in wisselende samenstelllingen.

Nieuws

Uitgesteld! expositie bij Arti-Shock

Door de verlenging van de corona-lockdown moet helaas onze expositie "Groeten uit Delft" bij galerie Arti-Shock in Rijswijk, die 24 januari zou starten, verzet worden. Gelukkig is er een alternatief gevonden. De expositie is opnieuw geprogrammeerd in de periode van 1 t/m 22 augustus 2021.

Lees meer »

Kunstenaars Bacinol bij Galerie Arti-Shock

In april 2020 stond deze expositie op de rol. Door de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben we 'Groeten uit Delft' toen als alternatief virtueel georganiseerd. Gelukkig is de expositie nu opnieuw in stoffelijke vorm geprogrammeerd vanaf 24 januari 2021. Fingers crossed dat we dan van start kunnen na de lockdown!

Lees meer »

Flowerpower verlengd!

De Flowerpower expositie van Edith Bons op De Kunstmuur in de salon van Huszàr wordt verlengd tot eind maart. Door de coronamaatregelen is er helaas nog weinig mogelijkheid geweest voor bezoekers om het prachtige werk van Edith te kunnen bekijken. We hopen dat er in het voorjaar weer voldoende mogelijkheden komen! Fingers crossed ♥

Lees meer »

Flowerpower artist talk! (afgelast)

Op 13 december zou Edith Bons een artist talk houden over haar expositie Flowerpower. De artisttalk kan echter helaas niet doorgaan vanwege Covid-19. De tentoonstelling zelf is wel te bekijken. Als u een take-away ophaalt bij Huszár bijvoorbeeld ;-)

Lees meer »