Bacinol Experience

 

Kunstuitleen & -verkoop

Vier keer per jaar is er een kunstevenement – de Bacinol Experience – waarbij bezoekers voor een paar euro per maand een kunstwerk kunnen huren, maar ook meteen een kunstwerk kunnen kopen.

Het aanbod bestaat uit een wisselende collectie van schilderijen, grafiek, kunstfoto’s, collages en keramiek. Naast de  Bacinol-kunstenaars wordt elk kwartaal een gastkunstenaar uitgenodigd die zijn of haar werk hier te huur of te koop aanbiedt. 

Wat kan je doen?

Tijdens de Bacinol Experience kunnen bezoekers kennis maken met de kunstenaars. Daarbij kunnen mensen die dag ook kunst kopen of huren.

Huren kan bij een aantal kunstenaars voor een termijn van een kwartaal. Na drie maanden is er weer een nieuwe Bacinol Experience. Mensen kunnen dan hun werk terugbrengen, verlengen of eventueel iets nieuws uitzoeken. Maar kopen mag natuurlijk ook.

 

Kom langs en beleef Bacinol

Geplande Experiences op 28 november 2020, 30 januari em 27 februari 2021 zijn helaas komen te vervallen in verband met de ontwikkelingen rond het Covid19 virus.

De nieuwe datum is vastgesteld op zondag 18 juli 2021 van 14.00 - 17.00 uur!

In verband met de coronavirus-maatregelen letten we er op dat er niet teveel mensen tegelijkertijd binnenkomen. Het kan dus zijn dat mensen even moeten wachten.

Foto's: Marianne van Es