Home » Events » Delftse Atelierroute

Delftse Atelierroute

 

Kadmium Delft

Jaarlijks organiseert de Delftse kunstenaarsvereniging Kadmium een atelierroute die in het najaar gepland wordt. Deze Delftse Atelierroute voert langs talloze open ateliers, waaronder ook de ateliers in het Bacinol gebouw.

Er is een plattegrond te verkrijgen bij het startpunt van de atelierroute bij Kadmium, dat gevestigd is in het Prinsensenkwartier. Het adres: St Agathaplein 4, Delft.

Coronamaatregelen

We nemen de nieuwste richtlijnen van het RIVM in acht. Bij klachten die kunnen wijzen op een besmetting met corona, vragen wij u om Bacinol niet te bezoeken. In ons gebouw is een looproute uitgezet, door middel van pijlen, met eenrichtingsverkeer. De organisatie verzoekt alle bezoekers om de 1,5-meter-regel in acht te nemen en zal erop toezien dat er niet meer dan 30 mensen tegelijk binnen zijn en maximaal 3 bezoekers per atelier. Er is desinfecterende handgel aanwezig. De kunstenaars zelf dragen doorzichtige spatschermen. Ons advies is om mondkapjes te dragen in onze voor publiek toegankelijke binnenruimtes.

    Open Ateliers

    3 & 4 oktober 2020 12:00-17:00 uur

    Gedurende de Delftse Atelierroute ben je van harte welkom om de ateliers van de deelnemende kunstenaars te bezoeken. Klik hier voor meer informatie.


    Coördinator voor Bacinol is Joost Konings.