Home » Exposities » Exposities Bacinol » Expositie Galerie Arti-Shock

Expositie Galerie Arti-Shock 'Groeten uit Delft'

 

Samenwerking Delft en Rijswijk

Het klikt wel tussen Arti Shock en Vereniging Bacinol, vandaar deze expositie. De Bacinol-kunstenaars waren najaar 2019 te zien in de bibliotheek van Rijswijk. Ben Stolk (bestuurslid Arti-Shock) opende toen de expositie.

Een groot samenwerkingsproject staat voor eind 2021 op de agenda. Onder de werktitel ‘Grens Verruimend’ willen kunstenaars van Bacinol en van Arti-Shock over en weer een kunstzinnige indruk geven van deze twee aan elkaar grenzende gemeenten. In het voorjaar van 2022 laten kunstenaars van Arti-Shock werk zien in Delft, op De Kunstmuur van Huszár.

 

Wie doen er mee?

Niet eerder was bij Galerie Arti-Shock zoveel uiteenlopend Delfts werk bij elkaar te zien. Gelaagde foto’s van bloemenstillevens van Jacqueline Louter, intuïtief tekenwerk van Roos Wisse, collages met verrassende materialen van Edith Bons, zwoele schilderijen van Joost Konings, geraffineerd textiel van Aleksandra Gaca, betoverende keramiek van Ellen Rijsdorp en nooit eerder geziene werelden in de microscoopfoto’s van Rob van Es en Wim van Egmond.

 

Kortom, een breed scala aan actuele Delftse kunst op het bekende adres in de Schoolstraat.

 

Waar & wanneer?

Opening: (onder voorbehoud) 13 februari 2022
Periode: 13 februari tot en met 3 maart 2022

 

Adres: Galerie Arti-Shock
Schoolstraat 26, 2282 RD Rijswijk