Virtuele expositie 'Groeten uit Delft'

‘Groeten uit Delft’! Zo heet de geplande expositie van kunstenaars van het Delftse collectief Vereniging Bacinol.  Van 19 april tot en met 7 mei zou deze tentoonstelling te zien zijn in galerie Arti-Shock in de Schoolstraat 26 in Rijswijk.

 

Maar toen kwam het Coronavirus…. Daarom is besloten deze Delftse expositie in Rijswijk door te schuiven naar 2021. Helemaal doorschuiven? Toch niet! Wij maakten deze virtuele expositie, met werk van kunstenaars die begin 2021 in een stoffelijke expositie bij Arti-Shock te zien zullen zijn.

 

Klik op de thumbnails met onze portretten en bekijk: gelaagde foto’s van bloemenstillevens van Jacqueline Louter, intuïtief tekenwerk van Roos Wisse, collages met verrassende materialen van Edith Bons, zwoele schilderijen van Joost Konings, geraffineerd textiel van Aleksandra Gaca, betoverende keramiek van Ellen Rijsdorp en nooit eerder geziene werelden in de microscoopfoto’s van Rob van Es en Wim van Egmond.

 

Voor wie dat toch nog niet ‘echt’ genoeg is: van 18 april tot  en met 20 mei hebben Bacinol-kunstenaars de etalage van expositieruimte Arti-Shock ingericht. Gescheiden door corona-bestendig etalageglas kun je daar van enkele Bacinol-kunstenaars een voorproefje van de expositie van 2021 zien. Galerie Arti-Shock is gevestigd aan de Schoolstraat 26 in Rijswijk, www.arti-shock-rijswijk.nl

 

Delft op Zondag "Delftse kunstenaars in Rijswijkse etalage"
Algemeen Dagblad  "Delftse kunstenaars tonen werk achter de ramen"