Jacqueline Louter - Groeten uit Delft

Jacqueline Louter

In haar werk is fotografisch beeld het uitgangspunt. Vrijheid om nieuwe wegen in te slaan en nieuwe technieken en combinaties te proberen vind zij belangrijk. Naast puur fotografisch in het 'platte vlak', maakt Jacqueline ook 3D objecten en installaties. Zij volgde haar opleiding aan de Fotoacademie.

 

Op dit moment werkt Jacqueline aan een serie bloemstillevens. Inspiratiebron zijn stillevens uit verschillende stijlperiodes in de kunst en cultuur. Het materiaal bestaat uit gevonden artificiële bloemen, fruit en props uit de kringloopwinkel. De recreatie van bloemstillevens is een lopend project. De werken zijn te koop in de bloemenwinkel op haar website.

 

Uit het interview met Interiorator Patrick Kooiman: "My floral arrangements are there only for a few moments and then they’re gone again – which is interesting in and of itself. Our time is limited – it’s the only luxury that we can’t buy. It’s a theme that other artists are working with as well at the moment. I guess I’ve given it my own twist."

 

Beeld: Guill.mo, Jacqueline Louter, 2019

 

Contactgegevens:
www.jaxpix.nl | info@jaxpix.nl | 0643269307