Home » Exposities » Kunstmuur

Kunstmuur

In ons gebouw is in juli 2019 een nieuwe multifunctionele ruimte gereed gekomen: de Salon van Huszár. Deze Salon is onderdeel van  de bekende Delftse Brasserie Huszár. Delftse wethouder Bas Vollebregt verrichtte op 7 juli 2019 de opening met een mooi compliment "de Salon is een cadeau voor de stad".

 

In De Salon van Huszár gaat het – naast ongedwongen culinaire ontvangsten – ook om kunst. In de Salon is door Marieke en Pascal ter Laak een prachtige 'Kunstmuur' gecreëerd. Een maar liefst 6 bij 4 meter grote muur, prominent zichtbaar bij binnenkomst en belicht via het monumentale dakvenster. De Kunstmuur is elke drie maanden gereserveerd voor een kunstenaar. Vereniging Bacinol werkt met Huszár samen als het gaat om de programmering van de exposities op deze nieuwe expositieplek in Delft.

 

Bacinol-kunstenaar Jacqueline Louter exposeerde met haar bloemstillevens als eerste. Daarna volgde Rob van Es met zijn 'micro juwelen' en Joost Konings met nieuwe werken in het thema 'verleiding'. Blijf op de hoogte van nieuwe exposities via onze site en social media kanalen.

 

Momenteel exposeert Aleksandra Gaca haar ARCHITEXTILES ArtPanels. De compositie bestaat uit 3D geweven, akoestische stoffen RHOMBUS en BLOKKO, in een kleurrijk en verrassend palet.