Kunstmuur

In ons gebouw is een nieuwe multifunctionele ruimte gereed gekomen: de Salon van Huszár. Dit is een uitbreiding van de bekende Delftse Brasserie Huszár. Delftse wethouder Bas Vollebregt verrichtte op 7 juli 2019 de opening met een mooi compliment "de Salon is een cadeau voor de stad".

 

In De Salon van Huszár gaat het – naast ongedwongen culinaire ontvangsten van groepen – ook om kunst. In de Salon is door Marieke en Pascal ter Laak een prachtige 'Kunstmuur' gecreëerd. Een maar liefst 6 bij 4 meter grote muur, prominent zichtbaar bij binnenkomst en belicht via het monumentale dakvenster. De Kunstmuur is elke drie maanden gereserveerd voor een kunstenaar. Vereniging Bacinol werkt met Huszár samen als het gaat om de programmering van de exposities op deze nieuwe expositieplek in Delft.

 

Bacinol-kunstenaar Jacqueline Louter bijt met haar bloemstillevens de spits af met een eerste expositie. Daarna zullen Rob van Es en Joost Konings volgen. Blijf op de hoogte van nieuwe exposities via onze site en social media kanalen.