Delftse kunstenaars in Rijswijkse bieb

Gepubliceerd op 19 augustus 2019 om 19:23

We hebben een primeur! Bacinol kunstenaars exposeren voor het eerst samen. In de maand september, tonen Ellen Rijsdorp, Jacqueline Louter, Roos Wisse, Rob van Es en Joost Konings hun werk bij de Bibliotheek Rijswijk.

Opening: 6 september, 16.30 uur
Periode: 6 t/m 30 september
Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Onze Vereniging telt acht kunstenaars, waarvan er dus vijf meedoen aan deze expositie. We werken allemaal heel verschillend. Toch voelen we ons een echte en hechte Delftse club. We komen bij elkaar in de ateliers en inspireren elkaar met ideeën. Maar bijzonder is ook dat we regelmatig in ons prachtige gebouw workshops geven voor groepen liefhebbers. Deelnemers kunnen dan kiezen uit het workshop-aanbod en kunnen hun bezoek combineren met een hapje of een diner in brasserie Huszár (dat ook in Bacinol zit). Ook een rondleiding in ons markante, industriële gebouw uit 1930 is mogelijk.

Joost Konings laat in de bieb schilderijen zien, Ellen Rijsdorp toont een selectie van keramische objecten. Jacqueline Louter hangt hier met gefotografeerde bloemstillevens, Roos Wisse doet mee met een aantal verfijnde tekeningen en Rob van Es is present met acryl-schilderijen vol dode vogels in heldere kleuren.

Van Es: ‘Leuk om als groep in Rijswijk te exposeren. Nieuwe bezoekers, nieuwe gezichten. En natuurlijk heten we de Rijswijkers na een bezoek aan onze tentoonstelling ook welkom in onze ateliers.’

 


«   »