Bacinol verloot kunstwerken

Gepubliceerd op 28 augustus 2019 om 13:13

Ook de kunstenaars van het Bacinol-gebouw aan de Hooikade doen weer mee aan de Delftse Atelierroute. Ze hebben dit jaar een speciale actie voor de bezoekers: lootjes waarmee mensen kans maken op kunstwerken van deze kunstenaars. Er staan zaterdag 7 en zondag 8 september in totaal negen werken in de entree van Bacinol. Daar kunnen mensen ook kosteloos meeloten. De werken zijn van Aleksandra Gaca, Anja Bijl, Edith Bons, Ellen Rijsdorp, Jacqueline Louter, Joost & Yara KoningsRob van Es en Roos Wisse.

Zondag 8 september maken de kunstenaars om 17.00 uur in de Salon (naast brasserie Huszár) bekend bij wie de negen werken boven de bank gaan hangen. 

Nog leuker is het natuurlijk om in het weekend meteen ook in de ateliers te gaan kijken. Snuif de verf op, kneed mee in de boetseerklei en vraag vooral de kunstenaar het hemd van het lijf.

 

Delftse Post "Bacinol verloot kunstwerken"
Algemeen Dagblad "Bacinol doet mee aan atelierroutes"

 

Vijf van de negen Bacinol-kunstenaars die een werk kosteloos aanbieden. Van links naar rechts: Joost Konings, Aleksandra Gaca, Ellen Rijsdorp, Edith Bons en Rob van Es.

Foto: Joan Hut