'Groeten uit Delft' expo bij Arti-Shock

Gepubliceerd op 15 maart 2020 om 21:22

De expositie in april 2020 kon helaas geen doorgang vinden in de geplande periode door de ontwikkelingen rond het COVID19 virus. Gelukkig kon de expositie opnieuw geprogrammeerd worden begin 2021! 

 

Expositie Galerie Arti-Shock 'Groeten uit Delft'

Het klikt wel tussen Arti Shock en Vereniging Bacinol, vandaar deze expositie. De Bacinol-kunstenaars waren najaar 2019 te zien in de bibliotheek van Rijswijk. Ben Stolk (bestuurslid Arti-Shock) opende toen en nu de expositie. Binnenkort laten kunstenaars van Arti-Shock op hun beurt werk zien in Delft. Een groot samenwerkingsproject staat voor volgend jaar op de agenda. Onder de titel ‘Gezicht op Delft / Gezicht op Rijswijk’ willen kunstenaars van Bacinol en van Arti-Shock zoveel mogelijk mensen op de been brengen. Doel is dan om over en weer een kunstzinnige indruk te geven van deze twee aan elkaar grenzende gemeenten. Maar eerst ‘Groeten uit Delft’!

Wie doen er mee?

Niet eerder was bij Galerie Arti-Shock zoveel uiteenlopend Delfts werk bij elkaar te zien. Gelaagde foto’s van bloemenstillevens van Jacqueline Louter, intuïtief tekenwerk van Roos Wisse, collages met verrassende materialen van Edith Bons, zwoele schilderijen van Joost Konings, geraffineerd textiel van Aleksandra Gaca, betoverende keramiek van Ellen Rijsdorp en nooit eerder geziene werelden in de microscoopfoto’s van Rob van Es en Wim van Egmond. Kortom, een breed scala aan actuele Delftse kunst op het bekende adres in de Schoolstraat.

Waar & wanneer?

Opening door Ben Stolk van galerie Arti-Shock
Openingsdatum: 24 januari 2021 15.00 uur
Periode: 24 januari t/m 11 februari 2021 
Adres: Galerie Arti-Shock, Schoolstraat 26, 2282 RD Rijswijk

 

© Guill.mo, Jacqueline Louter

'Guill.mo' Jacqueline Louter, 2019

Rob van Es

‘Geurbolletjes op rozemarijnblad’, Rob van Es


«   »