25ste Delftse Atelierroute

Gepubliceerd op 13 september 2020 om 12:12

Tijdens de 25ste editie van de Delftse atelierroute zijn de ateliers van de exposerende kunstenaars van de herfstsalon weer te bezoeken. Ook in ons Bacinol gebouw (Hooikade 13 in Delft) zullen een aantal ateliers toegankelijk zijn voor publiek. Bacinol kunstenaars Ellen Rijsdorp, Joost & Yara Konings, Roos Wisse, Rob van Es en Wim van Egmond doen dit jaar mee.

 

De atelierroute vindt plaats op 3 en 4 oktober van 12:00 uur tot 17:00 uur.
De start van de atelierroute is bij Kadmium, Sint Agathaplein 4 in Delft, in het Prinsenkwartier gebouw. Hier zijn de boekjes van de salon en de plattegrond van de atelierroute verkrijgbaar voor 5 euro.

 

Coronamaatregelen in Bacinol gebouw
We nemen de nieuwste richtlijnen van het RIVM in acht. Bij klachten die kunnen wijzen op een besmetting met corona, vragen wij u om Bacinol niet te bezoeken. In ons gebouw is een looproute uitgezet, door middel van pijlen, met eenrichtingsverkeer. De organisatie verzoekt alle bezoekers om de 1,5-meter-regel in acht te nemen en zal erop toezien dat er niet meer dan 30 mensen tegelijk binnen zijn en maximaal 3 bezoekers per atelier. Er is desinfecterende handgel aanwezig. De kunstenaars zelf dragen doorzichtige spatschermen. Ons advies is om mondkapjes te dragen in onze voor publiek toegankelijke binnenruimtes.

 

Lees er meer over op de website van Kadmium.

 


«   »