Kunstenaars Bacinol bij Galerie Arti-Shock

Gepubliceerd op 22 december 2020 om 13:43

In april 2020 stond deze expositie op de rol. Door de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben we 'Groeten uit Delft' toen als alternatief virtueel georganiseerd. Gelukkig is de expositie nu opnieuw in stoffelijke vorm geprogrammeerd vanaf 24 januari 2021. Fingers crossed dat we dan van start kunnen na de lockdown!

Expositie Galerie Arti-Shock 'Groeten uit Delft'

Het klikt tussen Arti Shock uit Rijswijk en Vereniging Bacinol uit Delft. Vandaar deze expositie 'Groeten uit Delft' van Bacinol-kunstenaars bij galerie Arti-Shock.

Een groot project dat de samenwerking verder zal intensiveren staat voor 2021 op de agenda. Voorjaar 2021 laten kunstenaars van Arti-Shock op hun beurt werk zien in Delft op De Kunstmuur in het Bacinol gebouw. Onder de titel ‘Grensverleggend’ gaan kunstenaars van Ateliers Bacinol en van Arti-Shock een expositie in het Stadskantoor van Delft op touw zetten met aanpalende activiteiten. Doel is om over en weer een kunstzinnige indruk te geven van deze twee aan elkaar grenzende gemeenten. Maar eerst ‘Groeten uit Delft’!

Wie doen er mee?

Niet eerder was bij Galerie Arti-Shock zoveel uiteenlopend Delfts werk bij elkaar te zien. Gelaagde foto’s van bloemenstillevens van Jacqueline Louter, intuïtief tekenwerk van Roos Wisse, collages met verrassende materialen van Edith Bons, zwoele schilderijen van Joost Konings, geraffineerd textiel van Aleksandra Gaca, betoverende keramiek van Ellen Rijsdorp en nooit eerder geziene werelden in de microscoopfoto’s van Rob van Es en Wim van Egmond. Kortom, een breed scala aan actuele Delftse kunst op het bekende adres in de Schoolstraat.

Waar & wanneer?

Opening door Ben Stolk van galerie Arti-Shock
Openingsdatum: 24 januari 2021 15.00 uur
Periode: 24 januari t/m 11 februari 2021 
Adres: Galerie Arti-Shock, Schoolstraat 26, 2282 RD Rijswijk