18 juli Bacinol Experience!

Gepubliceerd op 17 juni 2021 om 16:52

Kunst huren in Delft? Het kan weer. Op zondagmiddag 18 juli zet Bacinol de deur open. Die middag kunnen mensen van 14.00 tot 17.00 uur komen neuzen in de ateliers aan de Hooikade 13.

‘Bacinol Experience’ heet het evenement. En dat is meer dan kunt huren alleen. Bezoekers kunnen de kunstenaars op de vingers kijken. Er zijn lekkere hapjes en drankjes. Er zijn in verschillende ateliers ook kleine creatieve workshops. En mensen kunnen tegen een bescheiden bedrag een kunstwerk lenen. Jaren geleden had de bibliotheek zo’n kunstuitleen. Bacinol zet deze verdwenen traditie voort.

Kunstenaars Joost Konings, Ellen Rijsdorp, Wim van Egmond en Rob van Es hebben een mooie selectie uit te lenen werken klaarstaan. Van hen en van andere kunstenaars kan trouwens ook werk worden gekocht.

Het coronavirus is niet zo sterk meer. Toch zijn we voorzichtig en letten er op dat er niet teveel mensen binnenkomen. Het kan dus zijn dat mensen even moeten wachten. Maar met die mooie terrasboot van Huszár voor de deur is wachten geen straf.

 

Delft op Zondag "18 juli: Kunst huren in Bacinol"

Delftse Post "18 juli weer kunstuitleen in Delft"

 


«   »