Wandinstallatie 'Metamorfose'

Gepubliceerd op 1 oktober 2021 om 20:10

Ellen Rijsdorp zal in de komende maanden, oktober – december 2021, een keramische wandinstallatie installeren. Dit zal plaatsvinden op De Kunstmuur van Salon Huszar.

 

Ellen: "Dat geeft mij de unieke gelegenheid om vrijwel dagelijks te bouwen aan een muur vol keramische objecten. Een speels samenspel van grote en kleinere objecten, soms ingetogen, vaak kleurrijk. Ik ga klein beginnen met enkele gedraaide objecten die opgehangen worden. Er komen steeds nieuwe objecten bij. Work in progress ... Elke paar dagen is er iets nieuws te zien".

 

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust regelmatig een kijkje nemen. De objecten hangen er ook om aangekocht te worden. Ellen biedt de gelegenheid om zelf een selectie te maken zodat u ook uw eigen wandinstallatie kunt gaan creëren. Ze is regelmatig aan het werk in haar atelier, dus indien gewenst kan zij hierin ook met u meedenken. Er ligt verpakkingsmateriaal klaar zodat het gemakkelijk mee te nemen is en veilig thuiskomt. Ook over een eenvoudig betaalsysteem is nagedacht.