35 meter Panorama Rijswijk

Gepubliceerd op 16 februari 2022 om 11:30

Klaar voor de strijd

Ze liggen al klaar: vijftig aansluitende foto’s van het Rijn-Schiekanaal. Van het Haantje in Delft tot onder de brug van de Plaspoelpolder. Dinsdag 22 februari t/m vrijdag 26 februari gaan kunstenaars en langskomende Rijswijkers en Delftenaren er elke middag van 14.00 tot 17.00 uur mee aan de slag in de bibliotheek van Rijswijk. Iedereen mag meedoen.

Op vijftig grote vellen papier ontstaat dan een 35 meter lang kunstwerk. Elke deelnemer krijgt een vel papier en één van de foto’s. Schilderen, plakken, tekenen, borduren: alles mag, alles kan. Vrijdag 22 februari eind van de middag is dit unieke ‘Panorama Rijswijk’ klaar om bewonderd te worden. Wethouders Johanna Besteman (Rijswijk) en Bas Vollebregt (Delft) leggen die dag om 16.00 uur in de bieb de laatste hand aan dit unieke ‘Panorama Rijswijk’.

Het kunstwerk is onderdeel van ‘De Ontmoeting’, het project van kunstenaars van stichting Arti-Shock (Rijswijk) en van Vereniging Bacinol (Delft). Met gezamenlijke projecten verkennen zij de grenzen van beide gemeenten. Met dank aan de steun van de gemeenten Rijswijk en Delft.

Dinsdag 22 februari t/m vrijdag 26 februari
14.00 tot 17.00 uur
Bibliotheek Rijswijk
Generaal Eisenhowerplein 101
2288 AG Rijswijk


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.