497073f7 7a78 425d 956d b67185cadb33

Roos Wisse

Na jarenlang forse beelden te hebben gemaakt van metaal, kwam er een omslag in mijn werk en vond ik een atelier op Bacinol. De ruimte daar was bijzonder geschikt voor werken op papier. Ik heb mij toegelegd op aquarel en tekeningen met kleurpotlood en pastel. Ook maak ik reliëfs en klein ruimtelijk werk.
Naast mijn beeldend werk ben ik verbonden aan het basisonderwijs, waar ik met veel liefde en enthousiasme kinderen begeleid. De brug tussen mijn beeldend werk en kinderen vond ik via de Stichting Rijswijkse Kinderopvang, waar ik 25 jaar aan verbonden was als pedagogisch medewerkster. Na de 4-jarige opleiding genezend tekenen werk ik nu op verschillende scholen om kinderen door middel van tekentherapie een steuntje in de rug te geven.
Ik neem met plezier deel aan de diverse workshops die wij vanuit Bacinol geven en organiseer zelf avonden met onder meer intuïtief tekenen. Volwassenen, ouders en kinderen weten mijn atelier te vinden om scheppend en therapeutisch bezig te zijn, afhankelijk van de behoefte.
Scheppend werken is creëren van binnenuit, contact maken met je binnenwereld. Het brengt balans tussen denken, voelen en willen en contact tussen het hoofd en het hart en dat is hard nodig in de wereld.
www.tekenpraktijkrooswisse.nl

 AAD6228 copie
 AAD6251 copie
Roos Wisse 04 kopie
Roos Wisse 02 kopie
Roos Wisse 01 kopie